divendres, 31 d’octubre del 2014

La resistència social i pacífica per salvar Ses Fontanelles topa amb l’acció intimidatòria del Govern






 
Prop d’una vintena de persones han realitzat avui dematí una acció de protesta pacífica a davant el Consolat de la Mar amb l’ànim de fer palès el rebuig social que suscita la construcció d’un centre comercial gegant –Palma Springs– a damunt la darrera zona humida de Palma: Ses Fontanelles. L’acció ha consistit en una estesa de pancartes i l’entonació del lema “Ses Fontanelles: Parc Natural” amb l’afany d’escometre un altre intent de desprestigiar totes les actuacions enfocades a destruir el patrimoni natural i cultural de Mallorca.

L’acte de protesta ha estat reprimit per la policia nacional que ha identificat a totes les persones presents en el moment de l’arribada del furgó: un total de 19 activistes que romandran a l’espera de les sospites de denúncia per part de Delegació de Govern. Aquest fet és totalment inusual en els actes de protesta d’aquest estil a davant del Consolat. Per tant, es demostra novament l’activació de la maquinària repressiva de l’Estat contra la resistència ciutadana que reclama el seus drets a protegir-se dels abusos del capitalisme.

El projecte de destrucció de Ses Fontanelles continua endavant gràcies a l’aliança de polítics, especuladors i gegants inversors que sotmeten la riquesa de totes als beneficis particulars.

 Aprofitam l’acció per fer una crida a la societat: t’esperam al carrer! Si no queda més remei, aturarem les màquines.Per això, demanam màxima atenció a les mobilitzacions que es vagin convocant. Animam a la desobediència popular i a preparar accions descentralitzades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada